Uitnodiging workshops Ilse Beunen bij afdeling Het Oosten

UITNODIGING WORKSHOPS ILSE BEUNEN BIJ AFDELING HET OOSTEN

Beste Ikebanavrienden van de N.I.V. afdelingen Het Oosten en Het Noorden,

Goede dingen moet je delen, dat is de gedachte achter de workshops die u door twee besturen gezamenlijk worden aangeboden.

Ilse Beunen een bekende Sogetsu Ikebanist uit België komt op zaterdag 21 september 2019 naar onze afdelingen om een dubbele workshop te geven. Ilse heeft een internationale reputatie en geeft al jaren in vele landen workshops, demonstraties en groepslessen. Wij zijn dan ook erg blij dat zij, ook voor ons, tijd heeft weten vrij te maken.

Je kunt gerust stellen dat Ikebana haar leven is. In de bijlage vindt u een resume van al haar activiteiten. Een workshop door zo’n gedreven Ikebanist is ongetwijfeld de moeite waard en wij bieden u er zelfs twee! Deze dag wordt dan ook van harte bij u aanbevolen.

We hebben gekozen voor een centrale plaats voor beide afdelingen:

Locatie: SIO
Adres:    Thorbeckelaan 2, 8014 AZ Zwolle
Telefoon: 038-4651360

Het programma voor deze dag is als volgt:

  • Inloop met koffie en thee 
  • Workshop 1
  • Lunch
  • Workshop 2
  • Afronding met koffie en thee

De kosten voor deze dubbele workshop bedragen:  € 50,00 ( dit is inclusief koffie, thee en lunch)

U kunt zich opgeven door het verschuldigde bedrag over te maken naar

Rekening NL 24 INGB 0006736917  t.a.v. Nederlandse Ikebana Vereniging afdeling het Oosten te Borne onder vermelding van: Workshops Ilse Beunen

Uw opgave moet voor 1 september a.s. binnen zijn.

Let op: Uw inschrijving is geldig na bijschrijving op genoemde rekening, niet door een mail aan een van de bestuursleden.

Omdat we verwachten dat er veel belangstelling zal zijn, adviseren wij u vlot in te schrijven.

In totaal zullen er 30 plaatsen beschikbaar zijn. Na 1 september zullen de overgebleven plaatsen vrij komen voor leden van andere afdelingen.  Kortom, neem snel een beslissing.

Vanzelfsprekend hopen we op een volle zaal, enthousiaste Ikebanisten.

Namens de beide afdelingen,

Lonneke Gunnink, Jeroen Vermaas, Fransina Ganzeveld en Lies Reinink

Onderwerp van de beide workshops en materialen die u moet meenemen:

Workshop 1 Abstract met lijnen:   nodig binddraad, kniptangetje en tangetje om draad aan te draaien, Ikebana kit. Als container: elke moderne eenvoudige nageire of moribana is goed, eventueel zonder vaas maar met glass tubes is ook mogelijk.

Workshop 2 De schoonheid van de herfst, massa met herfstbladeren:  nodig een zak met mooie herfstbladeren (voldoende) ( ze moeten nog soepel zijn) mogen van 1 soort zijn of een mix; binddraad, kniptangetje, ikebana kit, Moderne Nageire vaas

© Copyright 2017